2006/09/10

Marie Clairen ideat - The ideas of Marie Claire

Anteeksi kuvien laatu, elän skannerittomassa taloudessa.
Sorry for the pic quality - I don`t have a scanner.


Tilasin itselleni Modan kun kolme numeroa sai niin halvalla. Jotenkin vaan tuntuu, että neulemallit on olleet tylsempiä sen jälkeen, kun tilaukseni alkoi (kaksi numeroa on jo tullut) - ehkä onni, että tilaus tosiaan loppuu seuraavaan. Viimeisimmässä oli minusta kiinnostavinta ne kärpässienet, ainakin näin parin selaamisen jälkeen. Sopisivat ehkä kummipojalle takkiin/puseroon.

A while ago I subscribed for three numbers of Moda magazine (both knitting and sewing patterns) since they had an offer. The patterns in the two mags I´ve already received have been rather boring, I think - more boring than usual. After leafing through the latest issue which I received last Monday, I find these mushrooms most exciting. Maybe nephew needs a pullover with fly agaric mushrooms on it.
Ei se mitään: minulla on uusi Marie Claire Idées!

Never mind: I`ve got the latest issue of Marie Claire Idées.

Marie Clairekin tekee tilkkutöitä. Kassin kahvet on ihqut.

They`re making patchwork too - love the handles.
TARVIIN tämmöisen mummo-ostoskärryn. Sitten menen joka lauantai torille mummojen kanssa. Cath Kidstoninkin kärry kelpaisi.

I NEED a shopping trolley like this one! Then I`d go to the market with my granny trolley. I´d love to have a Cath Kidston one, too.

I-cordia oli käytetty kaikkeen, siitä oli mm. neulottu laukku (kuka jaksaa tehdä niin paljon i-cordia?!?). Minusta hauskinta jutussa oli nämä i-cord-nuket. Vähän persoonallisempia kuin nykyaikaiset.
Nurinkurin -blogin Anna on askarrellut i-cord-koneen itse.
They`ve used i-cord for many things, e.g. knit a bag of it (who has patience to make THAT much i-cord?!?). I liked these i-cord-dolls - they`ve got loads more personality than the ones you get to buy nowadays.
Haluan pitää Halloween-juhlat vain saadakseni syyn näiden tekemiseen!

I want to have a Halloween party only to have a reason to make these guys!

Flunssa on ohi mutta parempaan postiin en vielä kykene. Kun istuu sisällä neulomassa ja purkamassa ja neulomassa ja katsomassa yhteen menoon puolet Lostin ykköskauden jaksoista (mmm, Sawyer ilman paitaa) ja syöden liian paljon makeaa, aivot hapertuu. Myöhemmin luvassa neulottuja asioita.

The flu`s over but I can`t do better yet, post-wise. That`s what you get sitting inside knitting and frogging and knitting and watching half of the 1st season episodes of Lost on one day (mmm, Sawyer without shirt) and eating far too much sweet things (ew): mushy brain. Knitted items will be posted later.

2 comments:

Stricker said...

Paranemisia toivottelen täältä itsekkin toista viikkoa räkien. Musta kaikki Halloween-krääsä on aivan ihanaa, mutta ei ole tullut paljoa juhlia järjesteltyä. Kaikkien Jenkki-TV-sarjojen Hlloween-ekstrat on myös mun lemppareita ja mietin aina, mitä vaatteita tekisin ja mitä koristeita laittaisin. Kun poika tuosta vielä vähän kasvaa, voisi hänelle ja kavereille järjestää kerran oikein kunnon kauhukekkerit :-).

Soile said...

Olipa Mariella herkkuja.

Kumma juttu minulle on käynyt ihan samoin, jos olen erehtynyt tilaamaan jonkun käsityölehden, niin tilatut numerot ovat olleet erittäin tylsiä. Ja kun tilaus loppuu niin johan on kivaa mallia joka lähtöön.