2006/12/25

Joulunviettoa - Kicking back
Joulua aina odottaa niin pitkään, ja sitten se menee ohi hetkessä. En tosin vielä aio lopettaa joulunviettoa, vaan yritän nauttia siitä vanhempien luona loppuviikon neuloen ja herkkuja syöden. Näin aikuisena kuitenkin joulunodotus taitaa olla minulle hauskempaa kuin itse joulu - jotenkin oli vaikeaa tajuta aattona, että nyt se joulu sitten oikeasti on.

You wait for Christmas for a long time, then it`s suddenly over. I`m not ready to quit celebrating yet - instead I`ll try to enjoy Christmas, Mum`s baking and knitting for the rest of the week. I think I might like waiting for Christmas more than the day itself now that I`m grown up, though. Or maybe Christmas just can`t feel the same as it did when I was a child.
Toisin kuin pelkäsin, saimme kuitenkin jokseenkin valkoisen joulun. Lunta ei tosin ole paljon, mutta saimme vähän uutta lunta aatonaattoiltana, ja sää on ollut kaunis, aurinkoa ja pientä pakkasta. Tähän mennessä en ole juuri ehtinyt kuin seurustella perheen kanssa ja nukkua (sairastuin nuhaan heti tultuani tänne), mutta sormet syyhyävät jo puikkoihin tarttumisen halusta.

Contrary to my fears we had a white Christmas here. There`s not much snow, but we got some on the evening of 23rd. And the weather`s been beautiful, a little below zero and sunny. I haven`t done much except spent time with the family and sleep (I got a cold as soon as I arrived here), but I´m dying to do something for the yarn I bought just before Christmas.
Lisää joulusta ja lahjoista sekä äidin Branching Out seuraavassa postissa pian!
(Niin kuin ekasta kuvasta näkyy, pensaiden mielestä on kevät.)

More about Christmas, presents and Mum`s Branching Out soon!
(As you can see on the first photo, it`s been such an unusually warm autumn and December the bushes think it`s spring.)

No comments: