2007/06/18

Ei paljon sanottavaa - Not much to say


Lisää lankaa näyteikkunassa - siis jonkun muun kuin lankakaupan. Hinta on silmälaseille... Asun lähellä optikkoa, jonka näyteikkunoissa on lasien lisäksi aina jotain hauskaa ylimääräistä. Tältä ikkunat näyttivät pari kuukautta sitten.

Yet another window display with yarn. The price is for the glasses though! An optician near me always has something nice on display with the glasses and this is how the windows looked a couple of months ago.

Parin kuukauden blogitauko oli ihan puhdas vahinko. Poissaolon takana ei ole mitään kummempaa kuin se, että minulla on ollut kovin paljon tekemistä viime aikoina, ja kovin vähän energiaa tehdä mitään käsitöitä tai edes ajatella niiden tekemistä. Harmillista, mutta toivottavasti väliaikaista - ainakin olen alkanut taas lukea blogeja, jotka aina toimivat inspiraatiokatalysaattorina.

...Yep, a couple of months. As you may or may not have noticed, I`ve been away from the blogosphere lately. Nothing is wrong with me, I just seem to have a lot on my plate lately and not have a lot of energy when it comes to crafting or even thinking about it. It`s sad, but things are looking up - at least I`m reading blogs again, and they`re a sure source of inspiration.


Sillä välin kun huolehdin ja stressasin (minulla on todella huono stressinsietokyky, se on ainakin tullut todettua), tapahtui jotain ihmeellistä: kesä tuli, ihan salaa, ja toi mukanaan aurinkoisia päiviä, lämmintä sadetta ja valoisia iltoja. Helsinki on parhaimmillaan kesällä - kuten kai kaikki Suomen kaupungit - ja aion käyttää tulevat vapaapäivät ensisijaisesti kesästä nauttimiseen.

While I was busy fretting about juggling everything in my life (yes, I`m very bad at tolerating stress of any kind) something happened: summer came along, with it`s sunny days, warm rain and light evenings. And like every other town in Finland, Helsinki is at it`s best in summer. Now I intend to use my days off work enjoying the summer the best I can. Things are looking up, indeed.

3 comments:

heidi said...

Hyviä lomapäiviä! Tee jotain rentouttavaa. Argh, stressi pistää kyllä koko elämän ihan päälleen.

p.s. minä ainakin ostaisin lasini tuolta.

Maarit said...

Oli mukava huomata, että olit päivittänyt! Toivottavasti stressi hellittää otettaan ja seuraava postaus ilmaantuu pikaisemmin... Itselläni käsitöiden tekeminen melkeinpä lisääntyy sitä mukaa, mitä stressaantuneempi olen - neulominen rentouttaa. Vapaa-aikaa ei vain tunnu olevan koskaan tarpeeksi!

Mitä muuten ovat nuo kuvaamasi narsissintapaiset kukkaset? Kesäpaikallamme kasvaa niitä talon seinustalla ja olen välillä miettinyt, mitä ne ovat.

Maarit said...

Tietenkin seuraan vielä, ei yksi kivoimmista blogeista parissa kuukaudessa unohdu. :) Mulle käsitöiden tekeminen on ehkä myös jonkinlaista pakoa ahdistavista ja stressaavista asioista. On sitä pakottavampi tarve neuloa tai tehdä jotain käsillä, mitä kuormittavampaa esim. töissä kulloinkin on.

Kesäpaikalla kasvaa tosiaan villiintyneissä kukkapenkeissä nokkosten ja koiranputkien joukossa muutamia ihanuuksiakin vielä, yritän aina välillä perkailla niitä esiin. Minua viehättää ajatus, että vanhat sipulikukat kukkivat vieläkin, vaikka talo oli välillä pitkään asumaton ja pihakin hoitamatta. Keltaiset narsissit tosin ovat vähän liian räikeitä makuuni, mutta noista valkoisista kyllä pidän.