2006/07/17

Takaisin kaupungissa - Back in townKlikkaa kuvaa suuremmaksi! Click for a bigger pic!

Vietin viikon kesäpaikassamme saarella itäisellä Suomenlahdella. Talo alhaalla vasemmalla on isoisovanhempieni talo jossa pappani kasvoi. Nykyisin kylän taloissa asutaan lähinnä kesäisin. Vaikka olen viettänyt siellä vain pari viikkoa joka kesä, paikka on minulle todella tärkeä ja siellä tunnen, että minulla on jonkinlaiset juuret.

Saarella ei ole juoksevaa vettä eikä sähköä, puhelinlinjakin saatiin meidän taloon vasta kun olin yli 10-vuotias, joten se on loistava paikka rentoutumiseen, kun kännykkääkään ei voi ladata. Valitettavasti rentoutuminen ei minulta onnistunut, olen unohtanut taidon olla onnellinen tässä ja nyt. Se harmittaa. On kesä, ei saa stressata vaan pitää nauttia! Tai ehkä stressaankin juuri siksi... Kesä kuluu niin nopeasti. Ja joskus oli aika, jolloin kesä tuntui loppumattomalta. Aikuisuus on toisinaan tosi tyhmää.

Kommenttejani kuvasta flickr-sivulla.

I spent a week at our summer place on an island on the eastern part of Gulf of Finland. The house down left is my great-grandparents`house, the place where my grandpa grew up. Even though I´ve only spent one or two weeks there every summer, it`s the place where I feel most (or at all) that I´ve got roots that matter.

Nowadays the village comes alive in summertime, when people spend their vacations there. There`s no water pipes or electricity there, so it`s a perfect place for relaxing, since you have to even turn your mobile off sooner or later. Somehow I couldn`t relax though, it seems I can`t just be happy right where I am nowadays. It makes me sad - it`s summer, one`s not supposed to be stressed but enjoy the short summer months! Or maybe that`s exactly what makes me anxious... Summer goes so quickly. And I can still recall the time when it seemed endless. Sometimes growing up really sucks.

My notes on this photo on flickr.

No comments: