2006/09/19

Uutisia lyhyesti - News in brief
Fetching-kämmekkäät ovat valmiit. Niistä ei kuitenkaan ole kuvaa, koska pidän niistä ja haluan kivan kuvan ja tarvitsen sen ottamiseen jonkun apua ja päivänvaloa yhtäaikaa, mikä saattaa olla melko haastavaa... Sen siitä saa kun asuu yksin. Tarkemmin kämmekkäistä myöhemmin.

My Fetching fingerless mittens are finished. I don`t have photos of them though, because I fancy them and I want to post a fancy pic of them, which means I need a) someone to take that pic and b) some day light and combining those two things might not be as easy as it sounds, considering I live alone. So more about them later.

Olen suunnitellut seuraavaa projektia ja sen lisäksi, että olen keksinyt kolme muuta projektia, olen kokeillut kuutta eri mallineuletta (rakastan tätä kirjaa!) ja päätynyt seitsemänteen, luultavasti. Täytyy vielä ottaa mittoja asianosaisista ja neuloa lopullinen mallitilkku.

I`ve been planning the next project and except finding three more things I want to knit RIGHT NOW, I´ve tried six different stitches and decided to use the seventh (I think). I still have to measure the recipient and knit the final swatch.

Hassua, Cashsoft Aran on niin pehmeää että nyt Ornati Filaghin vauvalanka tuntuu karkealta. ...Huomaatteko, en voi lopettaa puhumista Cashsoftin pehmeydestä.

Funny, Cashsoft Aran is so soft that Ornati Filaghi baby yarn feels coarse. ...Yes, I can`t stop telling you how soft Cashsoft is!

3 comments:

Maarit said...

Hauska kuva!

juuli said...

Niin, samaa minäkin tulin sanomaan: kuva on tosi vitsikäs!

musta lammas said...

Kiitos!